Nominerade 2022
Nr 1: Malin Andersson
Lunds universitet, institutionen för service management och tjänstevetenskap
Kustnära yrkesfiske i förändring: Från mångsysslare till entreprenör
Foto: Johan Persson
Nr 2: Katherine Burlingame
Lunds universitet, institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi
Dead landscapes – and how to make them live
Foto: privat
Nr 3: Kristin Godtman Kling
Mittuniversitetet, institutionen för ekonomi, geografi, juridik och turism
Access to Nature through Tourism. A Study of Four Perspectives on Inclusive Nature-based Tourism
Foto: Annacarin Aronsson
Nr 4: Henrik Scander
Örebro universitet, Restaurang- och hotellhögskolan
Food and beverage combinations: Sommeliers’ perspectives and consumer patterns in Sweden
Foto: Per Mattsson
Nr 5: Joakim Sundqvist
Umeå universitet, institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Eat, Meet, Fly, Repeat: the contextuality of business travellers’ meals
Foto: Sofia Rapo
Nr 6: Magnus Westling
Örebro universitet, Restaurang- och hotellhögskolan
Sensory qualities and culinary utility of produce: a path towards sustainable gastronomy
Foto: Jesper Eriksson
Nr 7: Josefine Östrup Backe
Lunds universitet, institutionen för service management och tjänstevetenskap
Enacting ”the local” in culinary tourism – A study of culinary actors and their practice
Foto: Kennet Ruona