Årets ciceron i media

Årets ciceron i media

2023 Magnus Westling

Besöksliv, 20231213
Årets ciceron sätter glömda råvaror i fokus

Örebronyheter, 20231210
Örebroforskaren Magnus Westling utses till årets ciceron i besöksnäringen

Örebro universitet, 20231207
Örebroforskaren Magnus Westling utses till årets ciceron i besöksnäringen
Örebro universitet, 20231208
Facebook

Mittuniversitetet, 20231207
Hållbar mat – Årets ciceron i besöksnäringen 2023

SvT Nyheter, 20220415
Måltidsforskaren Magnus Westling söker svar på hur vi kommer att äta i framtiden

2022 Malin Andersson

Besöksliv, 20221213
Årets ciceron lyfter yrkesfiskarnas betydelse för besöksnäringen

Lunds universitet, 20221201
Malin Andersson vinner priset Årets ciceron i besöksnäringen 2022!

Turismnytt, 20221201
Malin Andersson är Årets ciceron 2022

Om forskningen:
Norrbottenskuriren, 20191113
Osäker framtid för det svenska yrkesfisket

Sveriges Radio, 20191113
Yrkesfiskare kan vara på väg att dö ut

2021 Jonathan Yachin

Mittuniversitetet, 20211125
Jonathan Yachin – Årets ciceron 2021

Länstidningen LT, 20211126
Miun-forskare belönas med stipendium på 100 000 kronor

Östersunds-Posten, 20211126
Miun-forskare belönas med stipendium på 100 000 kronor

Besöksnäring Dalarna, 20211128
Utmärkelsen Årets ciceron i besöksnäringen har tilldelats Jonathan Yachin

Turismnytt, 20211204
Forskning om besöksnäringen prisas – Jonathan Yachin är Årets ciceron

Eventeffect, 20211204
Jonathan Yachin är Årets ciceron

Esbri (Institutet för entreprenörskaps- och småföretags-forskning), 20220117
Jonathan Yachin – belönad med besöksnäringens finaste pris

2020 Henrik Jutbring

Besöksliv, 20201126
Årets Ciceron visar hur hållbara event kan förändra beteenden

Göteborg Direkt, 20201130
Så många skippade köttet efter Way out West

MittiGöteborg, 20201130
Så många skippade köttet efter Way out West

Göteborgs universitet, Handelshögskolan och Centrum för Turism, 20201126
Henrik Jutbring är årets ciceron i besöksnäringen

Vårt Göteborg, Göteborgs Stad, 20201130
Henrik Jutbrings avhandling har skapat nytta för besöksnäringen